Over Ons, Samen werken aan het bereiken van je doelen

– Coaching Den Haag – loopbaancoaching Den Haag –

coaching den haag
René van der Wilk
Anderen te helpen door met een resultaatgerichte persoonlijke begeleiding nieuwe stappen te zetten en hen zo te stimuleren verder te komen, is mijn drijfveer voor het vak van coach. Hierbij word ik gedreven door Interesse in de individuele mens en het menselijk gedrag in het algemeen. Ik ben 57 jaar, ben vader van twee kinderen en woon samen in Den Haag. Na mijn opleiding psychologie ben ik mijn werkzame leven ik gestart als onderzoeker bij diverse organisaties, daarna ben ik als manager, coach en trainer aan het werk geweest binnen verschillende commerciële bedrijven. Mijn passie voor kennisoverdragen en anderen te helpen komt naar voren in mijn werk als docent psychologie en het geven van tal van cursussen en trainingen zoals persoonlijke effectiviteit, motiverend interviewen, communicatievaardigheden. Mijn rugzak heb ik in de loop der tijd steeds verder gevuld met vaardigheden en technieken door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van coaching. Mijn rugzak is niet alleen gevuld met kennis; door de nodige levenservaring zul je bij mij veel inlevingsvermogen en begrip ervaren.

Thérèse van der Velden
Mijn motto: ik help je op weg, aan de hand van je eigen vragen. Ik begeleid jou bij de verdieping in je zelf en het ontdekken van je drijfveren en verlangens, ik stuur niet maar geef ruimte. Je ontwikkeling begint met goed kijken naar jezelf, niet statisch maar dynamisch: kijken vanuit verschillende perspectieven. En dan nieuwe manieren, oplossingen en wegen proberen. Daar komt naar mijn idee nooit een einde aan, ieder mens is altijd onderweg. Het pad dat je volgt is minstens zo belangrijk als het doel.
Profiel: Nieuwsgierig, betrokken, bevlogen, speels.
Na mijn studie psychologie heb ik opleidingen gevolgd op het terrein van coaching en mediation. Als manager en projectleider heb ik ervaring opgedaan binnen de overheid en ben veel bezig geweest met de ontwikkeling van mensen en organisaties én mijn eigen ontwikkeling. Zo weet ik wat er bij komt kijken wanneer je bezig bent met zo’n proces. Met mijn eigen bagage kan ik je steunen in het vinden van jouw pad. Ik ben 55 jaar, moeder van twee kinderen en woon samen.

 

 

 – Coaching Den Haag – Loopbaancoaching Den Haag –