Het coachingstraject

coaching
Coaching: Samenwerken aan het bereiken van je doelen
Een coachingstraject bestaat over het algemeen uit meerdere gesprekken. In het eerste gesprek kijken we naar jouw coachingsvraag, leggen je eventuele kernprobleem bloot en stellen je doelen vast.
In de vervolggesprekken gaan we samen werken aan het bereiken van je doelen. Tussentijds kun je zelf met opdrachten aan de slag gaan. Tijdens de gesprekken gaan we na of je doel bereikt is of er wellicht nog andere problemen of nieuwe doelen zijn. Wanneer jij als cliënt tevreden bent en zelf geen noodzaak ziet voor verdere coaching wordt het coachingstraject afgesloten met een evaluatie.
Een coachingstraject kan dus kortdurend zijn bijvoorbeeld twee sessies of uit meerdere sessies bestaan. Het interval tussen de coachingsgesprekken zal in overleg worden vastgesteld. Je kunt natuurlijk op elk moment stoppen met de gesprekken.

Referenties over Van der Wilk

Janine, 41Ik had al een tijdje het gevoel tegen overspannen aan te zitten.Ik sliep slecht, had last van hyperventilatie en voelde me opgejaagd Ik ben toen op zoek gegaan naar een psycholoog bij mij in Den Haag en bij René terecht gekomen. Samen hebben we gekeken waar er winst te boeken was in mijn drukke bestaan en hoe ik meer rust kon krijgen. De gesprekken en oefeningen hebben me veel inzicht gebracht, niet alleen in mezelf maar ook in de relaties met anderen. De confrontatie met mezelf en hoe ik al jaren bezig was, was in het begin best wel lastig. Nu ben ik erg blij dat ik de stap gezet heb. Ik heb nu het gevoel weer meer te leven.

Josine, 42 jaarThérèse is authentiek, rustig en duidelijk. Je voelt je veilig bij haar, en ze geeft vertrouwen. Haar manier van werken is open en toegewijd met oprechte interesse in de ander. Zij gaf veel kracht en liefdevolle aandacht. Zij liet mij volledig in mijn waarde. Door haar humor vind ik het ontzettend plezierig om mijn knelpunten met haar om te zetten naar inzichten.

Trudy, 36 jaarIk kwam thuis te zitten met een flinke burnout, en kon helemaal niks meer.Een collega heeft mij op toen op een loopbaancoach in Den Haag geattendeerd die ook psycholoog was. Dat was een goede combinatie voor mij: ik heb weer rust weten te vinden door inzicht te krijgen in mijn ‘moetens’ en wat achter het altijd maar klaar staan voor anderen zat. Hierdoor heb ik beetje bij beetje een andere weg weten in te slaan. Dat was bevrijdend. Tegelijkertijd heeft René me geleerd meer naar mijn eigen behoeftes te luisteren en inzicht gegeven wat mij echt motiveert. Ik durf nu weer vooruit te kijken.

Bekijk alle referenties

Van der Wilk helpt bij:

  • Het zetten van nieuwe stappen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stress
  • Onzekerheid
  • Overspannenheid
  • Burnout (voorkomen en herstel)
  • Herintreding (huidige of nieuwe werkgever)
  • Angstklachten
  • Gedeprimeerdheid
  • Loopbaanvraagstukken

Coach Den Haag – Loopbaancoach Den Haag – Psycholoog Den Haag