Loopbaancoach Den Haag

coaching
Hoe ga jij ‘s ochtends naar je werk? Heb je het gevoel op de juiste plek te zitten? Hoe kan je jezelf beter neerzetten? Hoe verbeter je je zelfbeeld? Hoe voorkom je dat je telkens tegen dezelfde frustraties aanloopt op je werk? Hoe ga je om met voor jou lastige collega’s? Wat voor werk past nu eigenlijk wel bij je? Hoe zit het met de balans tussen werk en privé? Ervaar je je werk wellicht als druk en veel?

Als je bijvoorbeeld vastgelopen bent in je werk, er minder of geen plezier meer in hebt, je jezelf afvraagt of je huidige baan nog wel de juiste is, of als je op zoek bent naar ander werk maar je weet nog niet wat voor werk, dan kan ik als loopbaancoach een goede sparringpartner voor je zijn. Tijdens de sessies zul je je bewust worden van je drijfveren en je kwaliteiten. Indien nodig zal ik tests bij je afnemen. Aan de hand van de eerste gesprekken en met de eventuele testuitkomsten in de hand gaan we resultaatgericht aan de slag. In overleg met jou en aan de hand van je behoeften zullen we doelen vaststellen. Ook kunnen we kijken welke loopbaanankers voor jou het meest belangrijk zijn.Wellicht ben je op dit moment druk met brieven schrijven en loop je tegen afwijzingen aan. Hoe ga je daar mee om en welke andere mogelijkheden zijn er om aan een baan te komen in deze lastige tijden? Hoe bereid je je goed voor op een sollicitatiegesprek? Wellicht is het al weer even geleden dat je voor het laatst zo’n gesprek hebt gevoerd en wil je graag je daar op voorbereiden. Ook daar kan ik je mee helpen.

Als je op dit moment een werkgever hebt, dan zal deze wellicht de kosten van je loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding vergoeden. Wellicht denk je erover om voor jezelf te beginnen.
Dan ben je bij René aan het goede adres. Door zijn ruime commerciële ervaring binnen de marketing en sales kan hij je helpen je ideeën tegen het licht te houden en om te zetten in concrete plannen. De duur van het traject van de loopbaachcoaching ligt tussen de 4 en 12 gesprekken.Afhankelijk van je wensen zullen de gesprekken eens in de week of eens in de twee weken plaatsvinden. De gesprekken vinden plaats bij ons thuis in Den Haag Bezuidenhout. Als je een gesprek wilt met een van ons als loopbaancoach neem dan contact op.

René van der Wilk
Psycholoog – Loopbaancoach Den Haag
Thérèse van der Velden
Psycholoog – Loopbaancoach Den Haag

Neem contact op > >

 

Referenties over Van der Wilk

Fred, 29 jaarIk ging op een gegeven moment met lood in mijn schoenen naar mijn werk en vroeg me wat echt belangrijk was in mijn leven. René heeft me geholpen in te zien welke loopbaanankers voor mij het meest belangrijk zijn en waar mijn competenties liggen. Van daaruit ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. De aanpak was concreet en doelgericht, dat sprak mij aan.
Jeanette, 43 jaarIk vast was gelopen in mijn baan en zo kwam ik bij René terecht. Al snel wist hij de vinger op de zere plek te leggen. Die zere plek had niet zo zeer met mijn baan te maken, maar meer met flink vastgeroeste patronen die zijn ontstaan in mijn verleden. Het was toen fijn om een coach te hebben die ook psycholoog is. Ik heb René ervaren als een sympathieke en invoelende coach, met een gezonde dosis humor.
Pauline, 54 jaarDoor een reorganisatie moest ik mij opnieuw oriënteren op mijn loopbaan. Een paar gesprekken met René hebben mij geholpen om richting te geven aan mijn zoektocht. Daarna kon ik zelf weer verder. Inmiddels heb ik een leuke nieuwe baan gevonden.

Bekijk alle referenties

Van der Wilk helpt bij:

  • Het zetten van nieuwe stappen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stress
  • Onzekerheid
  • Overspannenheid
  • Burnout (voorkomen en herstel)
  • Herintreding (huidige of nieuwe werkgever)
  • Angstklachten
  • Gedeprimeerdheid
  • Loopbaanvraagstukken

Coach Den Haag – Loopbaancoach Den Haag – Psycholoog Den Haag